Smart Balance

Смарт Баланс  е българска независима счетоводна къща основана през 2007 година в София. Компанията предлага на своите клиенти целия спектър от данъчни, счетоводни, финансови услуги и консултации. Чрез различните компании опериращи под шапката на Смарт Баланс и чрез взаимодействие с наши партьори, счетоводната къща предлага на своите клиенти комплексни корпоративни услуги. В момента Смарт Баланс има офиси в София и Благоевград.

Смарт Баланс разполага с прекрасен екип от професионалисти. В момента за компанията работят 20 служители – счетоводители, ТРЗ специалисти, администратори, застрахователни и финансови консултанти. Изключително сме внимателни при подбора на кадрите, които каним да се присъединят към екипа ни. Професионалните качества са важни, но не и единствените, които сме открили в хората работещи в Смарт Баланс.

Смарт Баланс осигурява ежемесечното счетоводно обслужване на над 300 компании. Нашата мисия, като организация от професионалисти, е да разберем бизнеса на нашите клиенти, да им помогнем да идентифицират техните бизнес нужди и да им осигурим услугите, които да им помогнат да осъществят своите бизнес и лични финансови цели. Отдадени сме да осигуряваме най-бързите и ефикасни услуги, докато винаги поддържаме нашите най-високи етични стандарти.

Най-важните активи за нас в Смарт Баланс са нашите хора и нашата репутация. Стремим се към съвършенство без компромиси. Поради тази причина ние окуражаваме хората си и инвестираме в тях и в тяхното постоянно обучение, за да развиват своите професионални способности. В замяна изискваме нашите професионалисти да използват своите таланти и знания, за да постигат и подържат доверието и задоволството на нашите клиенти. Нашият стремеж е служителите ни да виждат отвъд цифрите и да намират възможностите , предизвикателствата и решенията за нашите клиенти. Креативност, иновации и екипна работа са важни аспекти на нашия подход към бизнеса.

В Смарт Баланс ние вярваме, че следването на определени фирмени ценности и култура са важни за нашия успех и успеха на нашите клиенти. Поради тази причина се придържаме към следните основни ценности:

  • Стремеж към съвършенство – бъди толкова добър, че да не могат да те игнорират.
  • Passion – love what you do.
  • Integrity – do the right thing.
  • Respect – we value everyone's contribution.
  • Екипна работа – сътрудничество и комуникация.
  • Independence – rule, work, create as you think it is right.

Нашата визия за бъдещето на компанията е да продължаваме да разширяваме портфолиото си от предлагани финансови услуги за още по-комплексно корпоративно обслужване на клиентите. Инвестираме усилено в информационна сигурност и дигитализация, но също така оставаме посветени и в личния подход и контакт с нашите клиенти. Вярваме, че съчетаването на модерните технологии и професионалния, човешки подход към нашите клиенти трябва да се прилагат успоредно и да се допълват в бъдещето на счетоводната професия и счетоводните услуги.

Смарт Баланс е член на “Асоциацията на счетоводителите и счетоводните предприятия”.

Членство в Асоциацията на счетоводителите и счетоводните предприятия

Смарт Баланс като счетоводно предприятие е вписано в регистъра на съставителите на финансови отчети.

Contact us

Call us or fill in the form below and we will contact you. We strive to respond to all inquiries within 24 hours on working days.