Недвижими имоти

Смарт Баланс предлага целия спектър от финансови услуги на собственици на недвижими имоти, предприемачи, мениджъри, оператори на хотели и други компании свързани с недвижимите имоти.

Те са моделирани специално за тази икономическа ниша и са съобразени със специфичните нужди на индустрията. Тези услуги са персонализирани според клиента , за да задоволят изискванията на инвеститорът в недвижими имоти – от индивидуалния собственик на недвижим имот до големи глобални институционални инвеститори. Нашите обширни познания и експертиза за индустрията на недвижимите имоти гарантират, че нашите клиенти максимизират стойността на притежаваните от тях недвижими имоти.

Професионалистите в Смарт Баланс имат години опит и експертиза да извършват тяхната работа на най-високо ниво. От първият ден на слючването на споразумение между Вас и Смарт Баланс, Вие ще имате постоянен достъп до опитен счетоводител, чиято работа е да Ви дава най-изчерпателните съвети, които Вашият бизнес заслужава.

Нашият опит включва работа с офис сгради, хотели, магазини в молове, индустриални сгради, складови помещения, парцели и земеделска земя.

Свържете се с нас

Позвънете ни или попълнете формата долу и ние ще се свържем с Вас. Стремим се да отговаряме на всички запитвания до 24 часа в работни дни.