Смарт Баланс

Смарт Баланс  е българска независима счетоводна къща основана през 2007 година в София. Компанията предлага на своите клиенти целия спектър от данъчни, счетоводни, финансови услуги и консултации. Чрез различните компании опериращи под шапката на Смарт Баланс и чрез взаимодействие с наши партьори, счетоводната къща предлага на своите клиенти комплексни корпоративни услуги. В момента Смарт Баланс има офиси в София и Благоевград.

Смарт Баланс разполага с прекрасен екип от професионалисти. В момента за компанията работят 20 служители – счетоводители, ТРЗ специалисти, администратори, застрахователни и финансови консултанти. Изключително сме внимателни при подбора на кадрите, които каним да се присъединят към екипа ни. Професионалните качества са важни, но не и единствените, които сме открили в хората работещи в Смарт Баланс.

Смарт Баланс осигурява ежемесечното счетоводно обслужване на над 300 компании. Нашата мисия, като организация от професионалисти, е да разберем бизнеса на нашите клиенти, да им помогнем да идентифицират техните бизнес нужди и да им осигурим услугите, които да им помогнат да осъществят своите бизнес и лични финансови цели. Отдадени сме да осигуряваме най-бързите и ефикасни услуги, докато винаги поддържаме нашите най-високи етични стандарти.

Най-важните активи за нас в Смарт Баланс са нашите хора и нашата репутация. Стремим се към съвършенство без компромиси. Поради тази причина ние окуражаваме хората си и инвестираме в тях и в тяхното постоянно обучение, за да развиват своите професионални способности. В замяна изискваме нашите професионалисти да използват своите таланти и знания, за да постигат и подържат доверието и задоволството на нашите клиенти. Нашият стремеж е служителите ни да виждат отвъд цифрите и да намират възможностите , предизвикателствата и решенията за нашите клиенти. Креативност, иновации и екипна работа са важни аспекти на нашия подход към бизнеса.

В Смарт Баланс ние вярваме, че следването на определени фирмени ценности и култура са важни за нашия успех и успеха на нашите клиенти. Поради тази причина се придържаме към следните основни ценности:

  • Стремеж към съвършенство – бъди толкова добър, че да не могат да те игнорират.
  • Страст – обичай това, което работиш.
  • Почтеност – върши правилното нещо.
  • Уважение – ценим приноса на всеки един.
  • Екипна работа – сътрудничество и комуникация.
  • Независимост – управлявай, работи, създавай, както смяташ, че е правилно.

Нашата визия за бъдещето на компанията е да продължаваме да разширяваме портфолиото си от предлагани финансови услуги за още по-комплексно корпоративно обслужване на клиентите. Инвестираме усилено в информационна сигурност и дигитализация, но също така оставаме посветени и в личния подход и контакт с нашите клиенти. Вярваме, че съчетаването на модерните технологии и професионалния, човешки подход към нашите клиенти трябва да се прилагат успоредно и да се допълват в бъдещето на счетоводната професия и счетоводните услуги.

Смарт Баланс е член на “Асоциацията на счетоводителите и счетоводните предприятия”.

Членство в Асоциацията на счетоводителите и счетоводните предприятия

Смарт Баланс като счетоводно предприятие е вписано в регистъра на съставителите на финансови отчети.

Смарт Баланс притежава сертификация по ISO 9001:2015 за следния обхват:

Счетоводни услуги. ТРЗ услуги. Данъчно консултиране.

Свържете се с нас

Позвънете ни или попълнете формата долу и ние ще се свържем с Вас. Стремим се да отговаряме на всички запитвания до 24 часа в работни дни.