Смарт Баланс ООД е българска независима счетоводна къща отдадена да помага на предприемачи, малки, средни и големи компании да постигат своите цели. От 2007 година, клиентите избират Смарт Баланс заради нашата дълбока експертиза, безкомпромисен професионализъм и нашите навременни счетоводни, финансови и бизнес съвети и отчети.

Създадохме Смарт Баланс през 2007 година с визията да въведем нов стандарт в счетоводното обслужване и консултации. 14 години по-късно ние се гордеем с над 300 компании, които ни се довериха за тяхното ежемесечно счетоводно обслужване и прекрасен екип от 20 служители.

Смарт Баланс предлага пълния спектър от данъчни, счетоводни, финансови, осигурителни услуги и консултации. Чрез различните компании опериращи под шапката на Смарт Баланс и в партньорства с други компании, ние предлагаме на нашите клиенти комплексни услуги.

Смарт Баланс е една специална компания за специални клиенти. Старанието ни да подбираме кадри за нашата компания може да се сравни със старанието, което влагаме в намирането и избора на клиентите си.

Професионализъм, коректност, лоялност и отдаденост. Това даваме на нашите клиенти. Защото знаем, че ние ще растем само и единствено заедно с тях.