Регистрация на фирма

Смарт Баланс е компания, която осигурява сигурна и надеждна помощ при регистрацията на фирми за своите клиенти повече от 15 години. Ние сме регистрирали над 500 компании за клиенти от България и чужбина.

 

Защо да изберете нас за Регистрация на Вашата Компания?

 

Експертност: Нашият опитен екип от експерти помагат на бъдещи компании като Вашата да се справят с този процес в България от години. Възползвайте се от нашето дълбоко разбиране за местните регулации и нека ви насочим през всеки етап.

Персонализирано за Вас: Разбираме го – Вашият бизнес е уникален. Затова нашите услуги ще бъдат проектирани да отговарят на специфичните нужди на Вашата бъдеща компания. Процесът на регистрация ще е без проблеми и напълно персонализиран за вас.

Без Изненади: Забравете за скрити такси или мистериозни разходи. Нашата ценова политика е ясна от самото начало. Бюджетирането е лесно, когато знаете точно за какво плащате.

Времето е Пари: Спестете и двете: Знаем, че времето Ви е ценно. Нашият процес за регистрация е като добре смазан механизъм – бърз, ефективен и проектиран, за да Ви спести време. С нас можете да се фокусирате върху това, което наистина е важно – развиването на Вашия бизнес.

 

Нашата услуга по регистрация на Вашата компания включва:

 

Юридическа консултация: Нашите експерти ще Ви дадат съвети относно правните изисквания и задължения на Вашата компания. Заедно ще определим най-подходящата юридическа форма на бъдещата Ви компания съобразно Вашите цели.

Документи: Ние ще подготвим и подадем всички необходими документи за регистрация на Вашата компания.

Комуникация с институциите : Ние ще се заемем с това, за да осигурим бърза и безпроблемна регистрация на Вашата компания.

След регистрацията : Смарт Баланс може да Ви осигури пълно счетоводно обслужване след регистрацията на Вашата компания. Прекрасният ни счетоводен и административен екип ще се погрижи за безпроблемното стартиране и последващо функциониране на Вашия бизнес.

 

Започнете още днес процеса по регистрация на Вашата компания:

 

Свържете се с нас: Попълнете долната форма или веднага се свържете с нас на телефон (02) 477 81 64 .

 

Когато клиентите се обърнат към нас за регистрация на дружество, ние се запознаваме с плановете и амбициите на собственика за бъдещата компания. Смарт Баланс запазва пълна анонимност на клиентите с които водим разговори, така че всяка споделена информация е абсолютно конфиденциална. Ние осигуряваме и всякакви други услуги, които ще са полезни на собствениците на бъдещ етап ( последващи счетоводни услуги,  ТРЗ услуги, виртуален офис, одит и много други).

С нашите комплексни корпоративни услуги, Вие ще получите изключително предимство още от самия старт на Вашата компания. Професионалната помощ, която можем да Ви окажем по време на формирането на Вашата компания и последващото и функциониране, ще Ви спести много време, финанси и енергия в преследване на Вашите бизнес планове.

    Свържете се с нас

    Позвънете ни или попълнете формата долу и ние ще се свържем с Вас. Стремим се да отговаряме на всички запитвания до 24 часа в работни дни.