Регистрация на фирма

Смарт Баланс е компания, която осигурява сигурна и надеждна помощ при регистрацията на фирми за своите клиенти повече от 10 години. Ние сме регистрирали над 500 компании за клиенти от България и чужбина.

Процедурата за регистрация на компания е сравнително сложен процес, който отнема много време. За създаването на нов бизнес, трябва да се запознаете с най-важните въпроси свързани с процеса, за да избегнете бъдещи потенциални проблеми.

Един от най-лесните начини да регистрирате компания е да се обърнете към фирма, която осигурява пълната услуга. Опитвайки се да организирате нещата без професионална помощ може да Ви създаде главоболия и проблеми, както в самия процес на регистрация, така и в дългосрочен план.

Когато клиентите се обърнат към нас за регистрация на дружество, ние се запознаваме с плановете и амбициите на собственика за бъдещата компания. Смарт Баланс запазва пълна анонимност на клиентите с които водим разговори, така че всяка споделена информация е абсолютно конфиденциална. Ние осигуряваме и всякакви други услуги, които ще са полезни на собствениците на бъдещ етап ( последващи счетоводни услуги,  ТРЗ услуги, виртуален офис,одит и много други).

С нашите комплексни корпоративни услуги, Вие ще получите изключително предимство още от самия старт на Вашата компания. Професионалната помощ, която можем да Ви окажем по време на формирането на компания и последващото стартиране и функциониране, ще Ви спести много време, финанси и енергия в преследване на Вашите бизнес планове.

Свържете се с нас

Позвънете ни или попълнете формата долу и ние ще се свържем с Вас. Стремим се да отговаряме на всички запитвания до 24 часа в работни дни.