Често задавани въпроси

Какъв опит имате?

Вече повече от 15 години сме се отдали на комплексното счетоводно обслужване на малки, средни и големи предприятия. Обслужваме ежемесечно над 300 компании. Нашите клиенти са разнородни. От малки компании с до 5 служители, до фабрики с над 300 души персонал и международни компании с големи проекти в енергетиката.

Какъв е вашият екип?

Един от стълбовете на които се гради Смарт Баланс е прекрасния екип. В момента за Смарт Баланс работят 20 човека, специалисти в различните сфери на нашата дейност. Изключително сме внимателни при подбора на кадрите, които каним да се присъединят към екипа ни. Професионалните качества са важни, но не и единствените, които сме намерили в хората работещи в Смарт Баланс.

Какви са цените на вашите услуги?

Ние никога не сме използвали ниски цени, за да привличаме клиенти. Никога и няма да го направим. Прекалено много уважаваме клиентите си, екипа си и нашия труд. Не предлагаме промоции и оферти, които са прекалено добри, за да са истина. Предлагаме професионални услуги и отношение. Приемаме възнаграждение за труда си, което е адекватно и разумно. За повече информация и конкретна оферта, свържете се с нас.

Какво мога да очаквам от вас?

Професионализъм без компромиси. Качествени счетоводни услуги. Комплексно финансово обслужване. Коректност и Лоялност. Нашата пълна отдаденост на Вашия бизнес и успех. Защото така растем ние.

Свържете се с нас

Позвънете ни или попълнете формата долу и ние ще се свържем с Вас. Стремим се да отговаряме на всички запитвания до 24 часа в работни дни.