Мисия и Философия

Нашата Мисия

Нашата мисия, като организация от професионалисти, е да разберем бизнеса на нашите клиенти, да им помогнем да идентифицират техните бизнес и финансови нужди и да им осигурим услугите, които ще им помогнат да осъществят техните бизнес и лични финансови цели.

Отдадени сме да осигуряваме най-бързите и ефикасни услуги, докато винаги подържаме нашите най-високи етични стандарти.

 

Като клиент на Смарт Баланс може да очаквате:

  • Персонална услуга, отношение и решения

  • Изключително голям бизнес и финансов опит

  • Висококачествени и навременни услуги.

 

Нашата философия

Най-важните активи за нас в Смарт Баланс са нашите хора и нашата репутация. Стремим се към съвършенство без компромиси.

Поради тази причина ние окуражаваме хората си и инвестираме в тях и в тяхното постоянно обучение, за да развиват своите професионални способности. В замяна изискваме нашите професионалисти да използват своите таланти, за да постигат и подържат доверието и задоволството на нашите клиенти.

Като фирма, ние сме отдадени да подържаме и подобряваме нашите услуги. Най-важната сред тях е ангажиментът на нашите служители да виждат отвъд цифрите и да намират възможностите, предизвикателствата и решенията за нашите клиенти.Креативност, иновации и екипна работа са важни аспекти на нашия подход към бизнеса.

Настояваме да даваме на клиентите си лично внимание и отношение. Постигаме това като внимателно слушаме нашите клиенти и комуникираме с тях отворено, бързо, често и ефективно.

Поради искреното ни желание да помогнем на нашите клиенти да подобрят своята дейност, ние подхождаме проактивно към техния бизнес. Оставаме обективни и  непоколебими в ангажимента си за върхови постижения и в ангажимента си да инвестираме в нашите хора.

Свържете се с нас

Позвънете ни или попълнете формата долу и ние ще се свържем с Вас. Стремим се да отговаряме на всички запитвания до 24 часа в работни дни.